Πληροφορίες Τρόπων Πληρωμής

Πληροφορίες Τρόπων Πληρωμής

Το bazaar-online.gr, μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο απλούς πελάτες με έκδοση Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, όσο και επαγγελματίες με έκδοση Τιμολογίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης μας, μπορεί να επιλέξει ως τρόπο πληρωμής κάποιον από τους παρακάτω:

 • Αντικαταβολή: Πληρωμή κατά την παράδοση είτε με μετρητά είτε με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας με ασύρματο POS.
 • Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική/χρεωστική του κάρτα χρησιμοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον της Τρ. Πειραιώς, κατά την διαδικασία της online παραγγελίας.

  Εμείς, ως bazaar-online.gr βλέπουμε μόνο την συναλλαγή και έναν ειδικό κωδικό (ΤΟΚΕΝ) που αντιστοιχεί στην κάρτα και κανένα άλλο επιπλέον στοιχείο, ώστε να διασφαλιστεί το απόρρητο της συναλλαγής και η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας. Επίσης φροντίζουμε ώστε σε κάθε περίπτωση η παραδοθείσα παραγγελία να μην υπερβαίνει το ποσό που έχει δεσμευτεί. Σε περίπτωση χρηματικής διαφοράς (π.χ. στην περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος της παραγγελίας) πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων ηλεκτρονικά στην κάρτα που χρησιμοποίησε ο πελάτης για να ολοκληρώσει την παραγγελία. 

  Επί του παρόντος αποδεκτές γίνονται οι κάρτες VISA & MASTERCARD.
 • PayPal: Εφόσον ο χρήστης έχει συνδέσει κάποια κάρτα του με λογαριασμό στην PayPal, μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του με χρέωση του PayPal λογαριασμού του.

  Για τις πολιτικές χρέωσης και επιστροφών ισχύουν τα ίδια με την περίπτωση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να:

 • μας καλέσετε στο 213 039 1701
 • επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected]
 • μιλήσετε μαζί μας Online στο chat του bazaar-online.gr