Γιατί να μας Εμπιστευτείτε


 

Γιατί, η Εταιρεία Bazaar Α.Ε  - μέλος του Ομίλου Εταιρειών Βερούκα - βρίσκεται για πάνω από 25 χρόνια δίπλα στον καταναλωτή  με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του με περισσότερα από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!


 


Γιατί, πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη τόσο του επαγγελματία, όσο και του ιδιώτη με επαγγελματισμό, με χαμηλές και συμφέρουσες τιμές καθώς και με συνεχείς προσφορές σε ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα αλλά και επιλεγμένα εισαγωγής. 

 Γιατί, κερδίζετε χρόνο και μετακινήσεις. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας οποιαδήποτε ώς της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Γλυτώστε μετακινήσεις, αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία. Η παραγγελία σας θα σας παραδοθεί στον χώρο σας την ημέρα και ώρα της επιλογής σας, με δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.


 

 

Γιατί, οι αγορές σας είναι πλέον εύκολες: Αποθηκεύστε σε λίστες τα αγαπημένα σας προϊόντα για μελλοντικές αγορές, και φτιάξτε γρήγορα το νέο σας καρότσι από προηγούμενες παραγγελίες.


 

 

 

 

Γιατί, καλύπτονται όλοι οι τρόποι πληρωμής:χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, PAYPAL, τραπεζικό έμβασμα καθώς και με μετρητά στο οδηγό μας.