Εταιρική Ευθύνη

Εταιρική Ευθύνη

Τα Super Markets της BAZAAR A.E. θεωρούν χρέος να βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ευαισθητοποιημένη ως εταιρεία, η BAZAAR Α.Ε., ασχολείται ενεργά με κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις με κύριο γνώμονα, πάντα τον συνάνθρωπο μας. 

Για αυτό το σκοπό στα Super Market Bazaar υποστηρίζουμε έμπρακτα και ποικιλοτρόπως διάφορους φορείς & οργανώσεις που βοηθούν τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας. Ποιότητα Προϊόντων

Υψηλή Ποιότητα - Συμφέρουσες Τιμές

Στα Super Market Bazaar δίνουμε έμφαση στα προϊόντα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας. Ειδικά στα Αποκλειστικά προϊόντα και στα προϊόντα στα Ιδιωτικής Ετικέτας, δίνουμε έμφαση στο να προσφέρουμε στον καταναλωτή άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με άριστες τιμές.


 

 

 

Κοινωνία

Κοινωνικές Δράσεις

Τα Super Μarket Bazaar συνεργάζονται με φορείς όπως  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 


 

Περιβάλλον

Περιβαλλοντικές Δράσεις

Τα Super Μarket Bazaar στηρίζουν περιβαλλοντικές δράσεις εταιρειών όπως το έργο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ προωθώντας την Ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους που διατίθενται σε κάθε κατάστημα της.