ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Αυθημερόν Παράδοση για παραγγελίες μέχρι τις 12:00
MENU
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 213 0391701
False
False
Πίσω σε  Για Σιδέρωμα

Berill Καθαριστικό Υγρό για Ατμοσίδερα 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5201737012372

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: BERILL

Διαβάστε τις κριτικές
 • BestSeller
2,93 € / Τεμάχιο
11,72€/λίτρο
Άμεσα διαθέσιμο

Berill Καθαριστικό Υγρό για Ατμοσίδερα 250ml
ΚΩΔΙΚΟΣ: 5201737012372
2,93 € / Τεμάχιο
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Η απόθεση αλάτων στο ατμοσίδερο προκαλεί ζημιά που συχνά δεν επιδιορθώνεται, καθώς τα άλατα διαβρώνουν το μέταλλο με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει η συσκευή. Ο καθαριστής του ατμοσίδερου berill®, απομακρύνει τα άλατα και ελευθερώνει τον ατμό, διατηρώντας το ατμοσίδερο σας σαν καινούριο. Με ευχάριστο άρωμα λεβάντας.

  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ Ατμοσίδερα και πρέσσες ατμού.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
  Ρίξτε μισό φλυντζανάκι του καφέ (50 ml) berill® διαλυτικό αλάτων για ατμοσίδερα και πρέσσες ατμού, σε ένα ποτήρι ή πλαστικό δοχείο και προσθέστε ένα ακόμα φλυντζανάκι του καφέ (100ml) νερό. Φέρτε το σίδερο σε όρθια θέση και ρίξτε προσεκτικά το διάλυμα μέσα στη συσκευή.

  Στη συνέχεια θερμάνετε το σίδερο στην ένδειξη «ΑΤΜΟΣ» για όχι περισσότερο από 3’. Βγάλτε το ατμοσίδερο από την πρίζα και βάλτε το σε οριζόντια θέση επάνω σε μια σχάρα αφού προηγουμένως έχετε τοποθετήσει από κάτω από τη σχάρα μια πλαστική λεκάνη. Αφήστε το να στραγγίξει ελεύθερα χωρίς να ακουμπάει αλλού η επιφάνεια του για 30’. Ανά διαστήματα πιέζετε το κουμπί ατμού μέχρι να αδειάσει το δοχείο νερού από το διάλυμα. Ξεπλύνετε το εσωτερικό του ατμοσίδερου με άφθονο νερό. Αν χρησιμοποιήσετε τον καθαριστή του ατμοσίδερου berill®, σε πρέσσα ατμού, ρίξτε το διάλυμα μέσα στο μπόιλερ και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Αν η συσκευή σας έχει μαζέψει πολλά άλατα, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία.

 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
  Προσθήκη Κριτικής
  Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ...