ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Αυθημερόν Παράδοση για παραγγελίες μέχρι τις 12:00
MENU
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 213 0391701
False
False
Πίσω σε  Κουζίνας - Φούρνου

Berill Υγρό για Κεραμικές Κουζίνες 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5201737012501

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: BERILL

Διαβάστε τις κριτικές
 • BestSeller
3,97 € / Τεμάχιο
7,94€/λίτρο
Άμεσα διαθέσιμο

Berill Υγρό για Κεραμικές Κουζίνες 250ml
ΚΩΔΙΚΟΣ: 5201737012501
3,97 € / Τεμάχιο
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα την κεραμική κουζίνα ενώ συγχρόνως καλύπτει την επιφάνεια της κεραμικής πλάκας με ένα προστατευτικό στρώμα/φιλμ, προλαμβάνοντας φθορές και καψίματα και βελτιώνοντας την απόδοση της.

  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ Υαλοκεραμικές επιφάνειες.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
  Ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Καθαρίστε την υαλοκέραμη επιφάνεια της κουζίνας από τα υπολείμματα των φαγητών με ένα καθαρό πανί. Ρίξτε λίγη ποσότητα γαλάκτωμα berill® καθαριστικό κεραμικής κουζίνας και με ένα χαρτί κουζίνας απλώστε ομοιόμορφα σε όλη την κουζίνα. Γυαλίστε ύστερα την επιφάνεια με στεγνό χαρτί κουζίνας.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  Αν η κουζίνα σας είναι πολύ λερωμένη, χρησιμοποιήστε για τέλειο καθάρισμα πρώτα το γαλάκτωμα  berill®-s  για τα στεφάνια και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου και μετά το γαλάκτωμα berill® καθαριστικό κεραμικής κουζίνας για πλήρη προστασία.

  Περιποιηθείτε απαραίτητα την κουζίνας με γαλάκτωμα berill® καθαριστικό κεραμικής κουζίνας όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη για να κάνετε γλυκά. Η καθημερινή περιποίηση της κουζίνας σας με γαλάκτωμα berill® καθαριστικό κεραμικής κουζίνας προστατεύει και συντηρεί την επιφάνειά της και κάνει πιο εύκολο το καθάρισμά της. 

  Η υαλοκεραμική επιφάνεια της κουζίνας χρειάζεται απαραίτητα ένα προϊόν καθαρισμού και περιποίησης το οποίο καλύπτει την πλάκα με ένα φιλμ προστασίας. Σε αντίθεση με τα γαλακτώματα όπως το berill® καθαριστικό κεραμικής κουζίνας, τα περισσότερα καθαριστικά κεραμικών εστιών που διατίθενται σε υγρή μορφή δεν περιέχουν τα συστατικά εκείνα που καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιφάνεια της κεραμικής κουζίνας από επίμονα υπολείμματα από το μαγείρεμα.

 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
  Προσθήκη Κριτικής
  Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ