ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Αυθημερόν Παράδοση για παραγγελίες μέχρι τις 14:00
MENU
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 213 0391701
False
False
-50%
Πίσω σε  Γενικού Καθαρισμού

Ajax Καθαριστικό Επιφανειών Αντλία 4σε1 500ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 8718951277724

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: AJAX

Διαβάστε τις κριτικές
 • ΠΡΟΙΟΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
 • BestSeller
Αρχική τιμή: 3,06 €
1,53 € / Τεμάχιο
3,06€/λίτρο
Άμεσα διαθέσιμο

Ajax Καθαριστικό Επιφανειών Αντλία 4σε1 500ml
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8718951277724
Αρχική τιμή: 3,06 € 1,53 € / Τεμάχιο
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις έχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 96% βιοδιασπώμενη φόρμουλα. Έρχεται επίσης σε ένα ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι που μπορείτε να ανακυκλώσετε για να συμβάλετε στην προστασία του πλανήτη.
   
  ΣΥΣΤΑΣΗ
  Aroma, Απολυμαντικά: Γαλακτικό οξύ (3,2gr Γαλακτικού οξέος ανά 100gr προϊόντος). Περιέχει λιγότερο από 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
   
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  1. Γυρίστε την αντλία στη θέση  «ON».
  2. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε.
  3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε με καθαρό νερό.
  4. Για απολυμαντική δράση ή σκληρούς λεκέδες, ψεκάστε σχολαστικά, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε. Μη χρησιμοποιείτε σε μη επεξεργασμένο ή χωρίς επένδυση ξύλο, μάρμαρα, υφάσματα.

  Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μην το χρησιμοποιήσετε σε επιφάνειες ευαίσθητες σε όξινα προϊόντα, όπως μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο και οθόνες τηλεοράσεων ή υπολογιστών. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό.
   
  ΚΙΝΔΥΝΟΙ
  Περιέχει: Lactic Acid. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνη: μπορεί να προκληθεί έκλυση επικίνδυνου αερίου (χλώριο). Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. 
   
 • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
  Προσθήκη Κριτικής
  Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ